Trucs en Spelcodes: Life is Strange: True Colors (ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X)

De pagina gewijd aan de trucs van Life is Strange: True Colors (ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Life is Strange: True Colors: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Life is Strange: True Colors. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Alex Chen verbergt zijn 'vloek': de psychische kracht van empathie, het vermogen om de sterke emoties van anderen te absorberen en te manipuleren. Als zijn broer sterft bij een zogenaamd ongeluk, moet Alex zijn kracht omarmen om de waarheid te vinden en geheimen te onthullen. lang begraven.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds =/ng/lang. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Life is Strange: True Colors (ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

De lijst met truccen voor dit spel is momenteel leeg. Heb geduld, binnenkort hebben we trucs om je te laten zien. Mits dat er natuurlijk zijn. Als je dit proces wilt versnellen, neem dan contact met ons op of reageer op deze pagina.
Cherri Andrea640360