Trucs en Spelcodes: Sonic Colors: Ultimate (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Sonic Colors: Ultimate voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Sonic Colors: Ultimate: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Sonic Colors: Ultimate.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 07/09/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sonic Colors: Ultimate (PC / PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Bruikbare tips.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt, met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trofeeën PSN

Trucs Sonic Colors: Ultimate:
Hij voert de volgende opdrachten uit om de bijbehorende PSN-trofee te verkrijgen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelTrofeeën PSN: Sonic Colors: Ultimate

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Sonic Colors: Ultimate zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Sonic Colors: Ultimate (09-07-2021 / +0)
Cherri Andrea640360