Trucs en Spelcodes: The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / XBOX ONE / XBOX SERIES X)

Trucs, Codes en Geheimen voor The Dark Pictures Anthology: House of Ashes op ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / XBOX ONE / XBOX SERIES X. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Irak, 2003. Terwijl het conflict ten einde loopt, voegt CIA-agent Rachel King zich bij een militaire elite-eenheid in een aanval op een vermoedelijke ondergrondse chemische wapenfabriek in de schaduw van het Zagros-gebergte.Aangekomen op de coördinaten wordt de eenheid in een hinderlaag gelokt door een lokale patrouille onder leiding van sergeant Salim Othman.Tijdens het gevecht opent een aardbeving zinkgaten in de grond, waardoor beide partijen in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel vallen. Onder de Arabische woestijn, iets het kwaad ontwaakt Wild en niet te stoppen, een nest van oude en buitenaardse wezens heeft een nieuwe prooi om op te jagen.Overlevenden moeten worden geconfronteerd met gruwelijke ontdekkingen en onmogelijke beslissingen terwijl ze ernaar streven om door de onderwereld te navigeren en te ontsnappen aan de angstaanjagende dreiging.Zal elk van hen prioriteit geven aan zijn eigen overleving of zullen ze hun persoonlijke angsten en rivaliteit opzij zetten om samen te vechten?

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes is gepubliceerd op =/ng/lang voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / XBOX ONE / XBOX SERIES X. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / XBOX ONE / XBOX SERIES X): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360