Trucs en Spelcodes: Dice Legacy (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Dice Legacy voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Dice Legacy: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Dice Legacy en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Dice Legacy is een op dobbelstenen gebaseerde survival-stadsbouwer die zich afspeelt in een mysterieuze ringwereld.Uw schip is geland op een onbekend continent.Gooi je dobbelstenen en gebruik ze om grondstoffen te verkrijgen, je nederzetting te bouwen en te verdedigen, en interactie te hebben met de vreemde bewoners van deze wereld.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 9/08/2021, de datum waarop Dice Legacy werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dice Legacy (PC): en onbepaald.

Zou je veel trucs willen voor Dice Legacy die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Dice Legacy zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Dice Legacy (09-16-2021 / +0)
  • Onbeperkt opnieuw werpen van de dobbelstenen
Cherri Andrea640360