Trucs en Spelcodes: DwarfHeim (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van DwarfHeim voor PC.

Inleiding

DwarfHeim: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van DwarfHeim. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

DwarfHeim is een op klassen gebaseerde coöperatieve RTS voor 1-3 spelers.Overleef alleen of met vrienden tegen eindeloze golven trollen, versla vijandige clans in Multiplayer Conquest of bouw je eigen dwergennederzetting in Sandbox-modus.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 27/08/2021. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor DwarfHeim (PC): Bruikbare tips.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van DwarfHeim zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina DwarfHeim (v0.10.6.14 / +0)
  • Onbeperkte spelergezondheidsupgrade Maximale spelergezondheid 50 oneindige vriendschappen gezondheid Freeze-tijd Spelsnelheid Onbeperkt hout Onbeperkt steen Onbeperkt goud Onbeperkt ijzer Onbeperkt staal Onbeperkt slotsteen Onbeperkt steenkoolOnbeperkt voedselOnbeperkt Khorazan-tarweOnbeperkt Malabar-korrelsOnbeperkte engelkapOnbeperkt wilgenschaduwOnbeperkt PhleggOnbeperkt GilOnbeperkt QuarOnbeperkt zilver
Cherri Andrea640360