Trucs en Spelcodes: Demon Gaze EXTRA (ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Demon Gaze EXTRA (ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH).

Inleiding

Demon Gaze EXTRA: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Demon Gaze EXTRA.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Sinds de release in Japan in 2013 en in het buitenland in 2014, is de RPG Dungeon Demon Gaze meteen een hit.De game speelt zich af in de regio Misrid in het westen, een land dat nu verlaten en vervloekt is vanwege een verschrikkelijke tragedie die lang geleden heeft plaatsgevonden. Nadat hij zijn geheugen heeft verloren en wakker is geworden in de Dragon Inn, wordt de hoofdpersoon een premiejager met behulp van de Demon Gaze, een oog dat de demonen bestuurt.Net als Demon Gazer is hij als geen ander in staat om te gaan met de demonen die in de labyrinten van de regio wonen.Met zijn innovatieve systeem, aangrijpende verhaallijn en spannende uitdagingen, behoudt Demon Gaze EXTRA zijn oorspronkelijke smaak door verbeterde graphics en een groot aantal nieuwe elementen toe te voegen voor een nog grotere game-ervaring. ondergrondse RPG-fans!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds =/ng/lang. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Demon Gaze EXTRA (ALL VERSIONS / PS4 / SWITCH): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Demon Gaze EXTRA, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360