Trucs en Spelcodes: Transient (ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Transient voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE.

Inleiding

Transient: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Transient!

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

In de verre post-apocalyptische toekomst leeft wat er nog over is van de menselijke bevolking in een gesloten citadel genaamd Domed City Providence, gecreëerd om de harde externe omgeving te overleven. In dit laatste toevluchtsoord van de mensheid, Randolph Carter, een lid van een beruchte betaalde hackergroep genaamd ODIN, stuit per ongeluk op de angstaanjagende waarheid, een waarheid die zijn eigen gezond verstand zou kunnen vernietigen en zijn bestaan ​​in twijfel zou kunnen trekken.

Transient is gepubliceerd op =/ng/lang voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Transient (ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE): Bruikbare tips.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360