Trucs en Spelcodes: Wanderer (ALL VERSIONS / PC / PS4)

Trucs en Codes van Wanderer voor ALL VERSIONS / PC / PS4 waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

Wanderer: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Wanderer verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Als Asher Neumann word je op een onverwachte reis gekatapulteerd om de loop van de geschiedenis te veranderen.Je bevindt je in een alternatieve en apocalyptische tijdlijn waar de zoektocht naar het verloren appartement van je grootvader en de mysterieuze artefacten die erin verborgen zitten begint.Wanderer combineert een unieke mix van puzzels in escape room-stijl en praktische actiescènes waarmee je objecten en gebeurtenissen uit verschillende tijden en perioden op soms onwaarschijnlijke en fantasierijke manieren samenbrengt. Neem een ​​stap terug in de geschiedenis om prachtig gedetailleerde werelden te ervaren die komen tot leven met realistische en innovatieve op fysica gebaseerde interacties.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor ALL VERSIONS / PC / PS4 en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds =/ng/lang. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Wanderer (ALL VERSIONS / PC / PS4): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Het spijt ons, maar we hebben momenteel geen trucs voor Wanderer in de Database. We vragen je om geduld te hebben, omdat het soms tijd kost om trucs te vinden en soms bestaan ze gewoon niet, vooral voor spellen online.
Cherri Andrea640360