Trucs en Spelcodes: Blackwind (ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Blackwind (ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Blackwind: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Blackwind verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Als een menselijke mijnkolonie op de planeet Medusa-42 vecht tegen een invasie van angstaanjagende buitenaardse wezens die bekend staan ​​als Raknos, komt een onwaarschijnlijk paar helden in actie. James Hawkins, een tiener zonder formele opleiding, merkt dat hij een Battle Frame-mechapak draagt. Vastbesloten om de Raknos af te weren, de kolonie te redden en te ontdekken dat zijn vader, James, en Blackwind, de bewuste AI van de Battle Frame, in een strijd worden gegooid die Medusa-42 nog nooit eerder heeft gezien. melee-aanvallen, afstandsvuur en krachtige speciale aanvallen om door buitenaardse insectoïden te snijden. Laat Hawkins groeien van beginner tot ervaren krijger door Battle Frame-vaardigheden te upgraden via drie vertakkende paden. Verander het pak in een dodelijke machine door energiebladaanvallen uit te voeren voordat je het gevaar ontvlucht en raketten afvuurt op inkomende vijanden, of gebruik speciale krachten om de achterblijvers uit te schakelen. Lanceer je vertrouwde drone om toegang te krijgen tot gebieden die te klein zijn om te worden bereikt door het imposante Battle Frame.

Dit spel is uitgebracht op =/ng/lang en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Blackwind is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Blackwind (ALL VERSIONS / PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Er zijn momenteel geen geldige trucs voor Blackwind op deze site. Maak je geen zorgen, zodra we ze vinden, zullen we ze onmiddellijk op de site publiceren. Heb je trucs voor het spel? Stuur ze dan door contact met ons op te nemen of door op deze pagina te reageren.
Cherri Andrea640360