Trucs en Spelcodes: Kansei: The Second Turn HD (ALL VERSIONS / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Kansei: The Second Turn HD voor ALL VERSIONS / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Kansei: The Second Turn HD: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Kansei: The Second Turn HD. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Een tiener die de dood van elk lijk dat hij aanraakt kan herbeleven, raakt verwikkeld in een nieuwe moordzaak wanneer een bekende bedrijfseigenaar onder mysterieuze omstandigheden sterft.Deze keer moet hij echter samenwerken met een groep jongens met vreemde capaciteiten zoals de zijne. Helaas kunnen deze nieuwe teamgenoten gevaarlijker zijn dan de moordenaar die ze opjagen. Iedereen heeft iets te verbergen en het verleden. blijft nooit lang verborgen. Ondervraag verdachten, verken het huis van de overleden rijke man en ontdek de geheimen van anderen terwijl je probeert de jouwe verborgen te houden.

Dit spel is uitgebracht op =/ng/lang en de trucs die we bezitten zijn geldig voor ALL VERSIONS / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Kansei: The Second Turn HD is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Kansei: The Second Turn HD (ALL VERSIONS / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XBOX SERIES X): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Momenteel geen truc beschikbaar. Alstublief, kom later nog eens kijken om te controleren, want we zijn altijd actief in de zoektocht naar nieuw materiaal om toe te voegen. Als je trucs of strategieën kent voor Kansei: The Second Turn HD, stuur ze dan naar ons.
Cherri Andrea640360