Trucs en Spelcodes: EGGLIA: Rebirth (SWITCH)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van EGGLIA: Rebirth voor SWITCH.

Inleiding

EGGLIA: Rebirth: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van EGGLIA: Rebirth. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Een nieuwe legende begint. Een verhaal van hallo en tot ziens, dat uit een magisch ei barst. Er was eens een magisch koninkrijk dat bekend stond als Egglia. Binnen haar grenzen leefde elke soort vreedzaam en in harmonie met elkaar. Maar deze dagen zouden niet duren. Het koninkrijk werd belegerd door gigantische en brutale ogres, die alles verwoestten wat ze aanraakten. Geconfronteerd met dreigende vernietiging, verzegelden Egglia's heerser en zijn machtigste tovenaar, Kuff, zijn kostbare koninkrijk in een magisch ei. Daar bleef Egglia, gevrijwaard van strijd en schade, wachtend op het juiste moment om opnieuw vrijgelaten te worden. Dit is waar het verhaal begint: met een noodlottige ontmoeting tussen een meisje dat is geboren om de wereld te redden, en een jongen met een rode hoed die is geboren om het te vernietigen. Met de kruising van hun paden wordt een nieuwe legende geboren. Win eenvoudige en intuïtieve dobbelstenengevechten om meer eieren te vinden en Egglia te laten bloeien, of veel plezier met het versieren van je huis en socializen met de unieke personages die in je stad wonen. Creëer je persoonlijke thuis weg van huis in de zachte en kleurrijke wereld van Egglia.

EGGLIA: Rebirth is gepubliceerd op =/ng/lang voor SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor EGGLIA: Rebirth (SWITCH): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor EGGLIA: Rebirth. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360