Trucs en Spelcodes: Kirby and the Forgotten Land (SWITCH)

Trucs, Codes en Geheimen voor Kirby and the Forgotten Land op SWITCH. Bijvoorbeeld: Bruikbare tips.

Inleiding

Kirby and the Forgotten Land: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Kirby and the Forgotten Land en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Ga met Kirby mee op een onvergetelijke reis door een mysterieuze wereld in een heerlijk 3D-platformavontuur.Bestuur de machtige roze ballon, Kirby, en beweeg vrij in de 3D-fasen terwijl je een mysterieuze wereld ontdekt met verlaten gebouwen van een vervlogen beschaving, zoals een winkelcentrum?! Kopieer vijandelijke vaardigheden zoals Sword and Ice en gebruik ze om aanval en verken. Welke reis wacht Kirby? Haal diep adem en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur!

We hebben materiaal geldig voor SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds =/ng/lang, de datum waarop Kirby and the Forgotten Land werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Kirby and the Forgotten Land (SWITCH): Bruikbare tips.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Kirby and the Forgotten Land, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360