Trucs en Spelcodes: Seven Pirates H (SWITCH)

Alle trucs en codes van Seven Pirates H voor SWITCH die in omloop zijn!

Inleiding

Seven Pirates H: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Seven Pirates H verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Ga met de jonge piraat Parute Kairi en het perverse monster Otton op avontuur op zoek naar de verloren schatten van de Zee van Monsupi! Vastbesloten om een ​​legendarische naam voor zichzelf te maken, vaart Parute met een magisch kompas en de hulp van nieuwe monsterlijke meisjes, maar wat begint als een rauw avontuur over onbekende eilanden onthult geleidelijk iets meer sinister. Door hun kleurrijke ontmoetingen met rivaliserende piraten en noodlijdende lokale bevolking, leren Parute en zijn gezelschap enkele verontrustende waarheden over de koning die deze wateren regeert, wat allemaal leidt tot een confrontatie die hun schattige bemanning uit elkaar zou kunnen drijven! Seven Pirates H is een traditionele RPG gericht op verkenning en ontdekking met een gigantische dosis fanservice! Als Parute voer je het bevel over je eigen groep monstermeisjes in de strijd tegen kwaadaardige vijanden, waarbij je zwakke punten gebruikt om de overhand te krijgen in turn-based gevechten. Waag je over eilanden in 3D en rijd met Otton naar geheime gebieden, verzamel items en verbeter je vaardigheden naarmate je hoger komt! Met het speciale Booby Training-systeem kun je de grootte van de romp van de volledig vrouwelijke bemanning regelen om de statistieken te verhogen, groter om kracht en verdediging te vergroten, of kleiner om de snelheid en behendigheid te verbeteren!

Seven Pirates H is gepubliceerd op 05/22/2022 voor SWITCH. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Seven Pirates H (SWITCH): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Seven Pirates H. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360