Trucs en Spelcodes: Achilles: Legends Untold (PC)

Leer de trucs van Achilles: Legends Untold en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Achilles: Legends Untold: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Achilles: Legends Untold. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Beëindig het conflict tussen Hades en Ares in deze Souls-achtige actie-RPG.Vecht tegen de goden, versla mythologische wezens en verzamel middelen alleen of in co-op in Achilles: Legends Untold.

Achilles: Legends Untold is gepubliceerd op 12/04/2022 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Achilles: Legends Untold (PC): Oneindige gezondheid en verhoogde spelerssnelheid.

Daarnaast kunt u voor Achilles: Legends Untold ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Achilles: Legends Untold zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Achilles: Legends Untold (ORIGINAL / +0)
 • God modus
  Oneindige gezondheid
  Onbeperkte weerstand
  Verhoogt de snelheid van de speler
  Verlaag de snelheid van de speler
  Stel de normale snelheid van de speler in
  1 treffer doden
  Verlaag de snelheid van de vijand
  Verhoog de snelheid van de vijand
  Bevries vijanden
  Stel de normale snelheid van de vijand in
  Locatie opslaan
  Positie resetten
  Snelheid van spelen
Cherri Andrea640360