Trucs en Spelcodes: Lumencraft (PC)

Alle trucs en codes van Lumencraft voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Lumencraft: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Lumencraft!

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Wanhopig, in de minderheid en met kanonkoepels als zijn enige metgezel.Lumencraft is een top-down shooter met basiselementen.Doorboor een volledig vernietigbare omgeving om waardevolle hulpbronnen te bereiken en deze uit te geven aan wapens en gereedschappen die het laatste bastion van de mensheid beschermen.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 13/03/2022, de datum waarop Lumencraft werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Lumencraft (PC): Maximale weerstand en bewegingssnelheid.

Lumencraft heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Ook beschikbaar aan het einde van het artikel is de lijst met de Achievements van dit spel met een indicatie over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs Lumencraft:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Lumencraft

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Lumencraft zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Lumencraft (EA 6793 / +0)
Cherri Andrea640360