Trucs en Spelcodes: Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation - The Endless Seven-Day Journey (PC / PS4 / SWITCH)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation - The Endless Seven-Day Journey voor PC / PS4 / SWITCH, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation - The Endless Seven-Day Journey: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation - The Endless Seven-Day Journey.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Hiroshi is op zakenreis naar Kyushu, dus nu heeft de hele familie Nohara besloten om bij Misae's jeugdvriend in Assou, Kumamoto, te blijven. Maar wanneer ze op het station van Kumamoto aankomen op weg naar Assou, ontmoeten ze een vreemde man die hen een nog vreemdere camera aanbiedt, op voorwaarde dat ze als zijn getuigen optreden... Met zijn nieuwe camera in de hand kan Shinnosuke volop genieten van zijn zomervakantie in de prachtige velden en bergen van Assou. Het landschap wemelt zelfs van de wezens die hij in Kasukabe nooit zou vinden. En er zijn burgers om te helpen en nieuwe vrienden om te maken. Dat gezegd hebbende... lijken deze jongens niet veel op degenen die ze van thuis kent? Op een koele zomernacht ziet Shinnosuk een gigantisch wezen afgetekend tegen het licht van een volle maan. Naast het wezen staat een vreemde man met een brede glimlach. Het is dezelfde rare man die hem de camera gaf op het station. En hij noemt zichzelf de Professor van het Kwaad. Na deze ontmoeting beginnen er steeds vreemdere dingen te gebeuren rond Assou.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / PS4 / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / SWITCH of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation - The Endless Seven-Day Journey (PC / PS4 / SWITCH): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation - The Endless Seven-Day Journey, zullen we ze onmiddellijk publiceren.
Cherri Andrea640360