Trucs en Spelcodes: Ghostbusters: Spirits Unleashed (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Ghostbusters: Spirits Unleashed voor PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE.

Inleiding

Ghostbusters: Spirits Unleashed: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Ghostbusters: Spirits Unleashed. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Werk als Ghostbuster samen met andere Ghostbusters om geesten te achtervolgen en te vangen in musea, gevangenissen, hotels en meer, en geesten te vangen voordat ze gebieden volledig kunnen achtervolgen. Of, als de Phantom, verberg, sluip, verras, schrik en, natuurlijk, belasterd de Ghostbusters en burgers totdat het allemaal helemaal griezelig wordt.Gebruik bedrog, bedrog en ectoplasma om de Ghostbusters over te nemen en weg te jagen.

Dit spel is uitgebracht op 18/10/2022 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Ghostbusters: Spirits Unleashed is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Ghostbusters: Spirits Unleashed (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE): Bruikbare tips.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Ghostbusters: Spirits Unleashed te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Ghostbusters: Spirits Unleashed zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Ghostbusters: Spirits Unleashed (1.2.4.13584 11-04-2022 / +0)
 • Super spokenvanger
  Geen oververhitting van de blaster
  Reset Slimed
  Onbeperkte batterijlading van de val PKE Blast-afkoelperiode
  Onbeperkt gebruik van gadgets
  Reset de ongedierteteller van het gebouw
  Complete teller bouwplaag
  Geen schade aan het pand
  Snelle kill-poort
  Snelheid van spelen
  Bewerken: huidig ​​niveau
Cherri Andrea640360