Trucs en Spelcodes: The Chant (PC / PS5 / XSX)

Trucs en Codes van The Chant voor PC / PS5 / XSX waaronder Bruikbare tips.

Inleiding

The Chant: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van The Chant. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

The Chant is een actie-horrorspel dat zich afspeelt op het onrustige terrein van een new age-cultus die de spanning bevredigt van bovennatuurlijke horrorspelers die worstelen met de duistere kanten van spiritualiteit en aanbidding, en angstaanjagende onthullingen over het universum ontrafelt. Terwijl je het verwrongen verleden van een afgelegen eiland verkent, moet je vechten en ontsnappen aan de psychedelische verschrikkingen die zijn gewekt door een misgelopen spirituele retraite.

The Chant is gepubliceerd op 03/10/2022 voor PC / PS5 / XSX. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Chant (PC / PS5 / XSX): Bruikbare tips.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt, met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Steam doelen

Trucs The Chant:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: The Chant

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Chant zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Chant (Original / +0)
Cherri Andrea640360