Trucs en Spelcodes: The Knight Witch (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Leer de trucs van The Knight Witch en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

The Knight Witch: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van The Knight Witch verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

The Knight Witch is een metroidvania-avonturenspel met snelle schietgevechten die zich afspelen in een prachtig met de hand getekende wereld.Spreek verwoestende op kaarten gebaseerde spreuken uit, vorm hechte banden en maak morele keuzes tijdens je zoektocht om je huis te redden en erachter te komen wie daar is zit achter de oorlogsinvasie van de Golem.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Knight Witch (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Bruikbare tips.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van The Knight Witch proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt, met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Steam doelen

Trucs The Knight Witch:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: The Knight Witch

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Knight Witch zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Knight Witch (ORIGINAL / +0)
 • Ongelimiteerde gezondheid
  Onbeperkt pantser
  Onbeperkte mana
  Super snelheid van beweging
  1 schot gedood
  Spelsnelheid
Cherri Andrea640360