Trucs en Spelcodes: Destroyer: The U-Boat Hunter (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Destroyer: The U-Boat Hunter (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Destroyer: The U-Boat Hunter: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Destroyer: The U-Boat Hunter. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Destroyer: De U-Boat Hunter biedt een authentieke en historisch nauwkeurige torpedobootjagersimulatie met spannende anti-onderzeeërgevechten in de Atlantische Oceaan tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Dit spel is uitgebracht op 28/08/2022 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Destroyer: The U-Boat Hunter is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Destroyer: The U-Boat Hunter (PC): Snel herladen en spelsnelheid.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Destroyer: The U-Boat Hunter zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Destroyer: The U-Boat Hunter (0.9.17 / +0)
  • Geen schade aan schepen
    Snel herladen van wapens
    Langzame boten
    Dwing de Uboten naar de oppervlakte
    Uboten hebben geen torpedo's
    Uboten kunnen niet van diepte veranderen
    Blokkeer de Uboten
    Directe luchtondersteuning
    Onbeperkt vliegtuig over het doel
    Snelheid van spelen
    Bewerken: timer
Cherri Andrea640360