Trucs en Spelcodes: Age of Dead (PC)

Leer de trucs van Age of Dead en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Age of Dead: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Age of Dead. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Age of Undead is een multi-genre game (turn-based, RTS, FPS) waarmee je de gevreesde Zombie Apocalypse kunt trotseren met 3 unieke facties: het leger, de geïnfecteerden en de overlevenden.Maak strategische keuzes in de campagne, betreed dan het slagveld en vecht om te overleven!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 26/06/2022. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Age of Dead (PC): Onbeperkt leven, goud, eten en speelsnelheid.

Als je echt veel trucs wilt voor Age of Dead, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Age of Dead zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Age of Dead ( / +0)
 • Ongelimiteerde gezondheid Onbeperkt goud
  Onbeperkt eten
  Onbeperkt metaal
  Onbeperkte chemie
  Onbeperkte brandstof
  Onbeperkt aantal servicepunten
  1 treffer doden
  Snelheid van spelen
Cherri Andrea640360