Trucs en Spelcodes: New Joe & Mac: Caveman Ninja (PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XSX)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan New Joe & Mac: Caveman Ninja voor PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XSX.

Inleiding

New Joe & Mac: Caveman Ninja: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van New Joe & Mac: Caveman Ninja. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Welkom in de prehistorische jungle! We zijn terug in het verre verleden, toen Rock and Roll draaide om rock en fastfood, eten dat je niet kon krijgen. Twee holbewoners genaamd Joe en Mac wonen in een vredig en mooi dorp.Fantastisch, totdat een nepgroep Neanderthalers alle vrouwen in het dorp weggriste. Nu is het aan Joe en Mac om ze allemaal te redden en te vechten tegen dodelijke dinosaurussen en vleesetende planten in deze gekke en kleurrijke actie - Jurassic tijdplatformgame, met volledig opnieuw ontworpen graphics! De high definition-versie van dit beroemde arcadespel is nog steeds leuk en maf, maar ook langer, beter, sneller, sterker.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XSX. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XSX of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor New Joe & Mac: Caveman Ninja (PC / PS4 / PS5 / SWITCH / XBOX ONE / XSX): Bruikbare tips.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor New Joe & Mac: Caveman Ninja. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360