Trucs en Spelcodes: Dead Space Remake (PC / PS5 / XSX)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Dead Space Remake voor PC / PS5 / XSX.

Inleiding

Dead Space Remake: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Dead Space Remake. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

De klassieke sci -fi -overlevingshorror Dead -dode ruimte keert terug, volledig opnieuw gereconstrueerd om een ​​diepere en meer boeiende ervaring te bieden. Deze remake biedt een verbluffende visuele loyaliteit, een sfeer audio vol spanning en verbeteringen in gameplay, terwijl ze trouw blijven aan de emotionele visie van de originele game. Isaac Clarke is elke ingenieur op een missie om een ​​groot mijnschip, de USG Ishimura, te repareren, gewoon om te ontdekken dat er iets vreselijk schev werd. De bemanning van het schip werd afgeslacht en de geliefde metgezel van Isaac, Nicole, is ergens aan boord verdwaald. Alleen alleen en alleen gewapend van zijn tools en zijn technische vaardigheden, rent Isaac op zoek naar Nicole, terwijl het Nightmare Mystery van wat er gebeurde aan boord van de Ishimura om hem heen wordt onthuld. Ingesloten met vijandige wezens genaamd Necromorfi, Isaac staat voor een strijd om te overleven, niet alleen, niet alleen om te overleven, niet alleen, niet alleen voor overleving, tegen de groeiende angst van het schip, maar ook tegen zijn eigen gezondheidszorg die afbrokkelt.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / PS5 / XSX en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 23/01/2023. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dead Space Remake (PC / PS5 / XSX): Bruikbare tips.

De Trainer voor Dead Space Remake is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Dead Space Remake zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Dead Space Remake (V2 / +0)
  • Ongelimiteerde gezondheid
    Super gezondheid
    Super schade
    Onbeperkte stilstand
    Niet bijvullen
    Geen alternatieve navullingen
    Onbeperkte munitie en gebruiksknooppunt
    Megacredits bij opname of redding
    Mega knopen om op te rapen
    Bewerken: maximale gezondheid
    Bewerken: proost
Cherri Andrea640360