Trucs en Spelcodes: Superfuse (PC)

Leer de trucs van Superfuse en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Superfuse: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Superfuse. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Een buitenaardse dreiging doemt op in een nieuwe, op stripverhalen geïnspireerde actie-RPG! Neem het op tegen golven van handlangers en groteske bazen met maximaal 4 vrienden in coöp, of ga alleen en ontdek een enorme samenzwering die de hele mensheid in gevaar brengt. Word een held in een wereld waar superkrachten worden gecontroleerd door de elite van de samenleving!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Superfuse sinds 31/01/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Superfuse (PC): Bruikbare tips.

Daarnaast kunt u voor Superfuse ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Superfuse zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Superfuse (432825 / +0)
  • Ongelimiteerde gezondheid
    Super gezondheid
    Onbeperkte energie
    Snel herstel van vaardigheden
    Super schade
    Onbeperkt gebruik van Quick Bar-items
    Dubbele items
    Onbeperkte vaardigheidspunten
    Super geld verzamelen
    Spelsnelheid
    Bewerken: maximale gezondheid
    Bewerken: huidige gezondheid
    Bewerken: huidige XP
    Bewerken: niveau
    Bewerken: gouden munten
Cherri Andrea640360