Trucs en Spelcodes: Surviving the Abyss (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Surviving the Abyss (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Surviving the Abyss: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Surviving the Abyss. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Surviving the Abyss, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Aarde, 1976. De Koude Oorlog is in volle gang en je hebt de taak gekregen om een ​​diepzee-onderzoeksfaciliteit te bouwen en te beheren die werkt aan het perfectioneren en bewapenen van het klonen van mensen.Overleef tegen alle verwachtingen in in de meedogenloze afgrond met behoud van zuurstof, energie , voedsel en nog veel meer om je bemanning in leven te houden. Ontdek en ontgin hulpbronnen voor constructie, verlicht je weg in het donker, verken en breid uit in je omgeving om je zoektocht vooruit te helpen. Leg de flora en fauna vast die divers en zeer aangepast is aan de afgrond, maar pas op: de duisternis verbergt onverwachte verschrikkingen, en alleen het licht houdt ze op afstand.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Surviving the Abyss sinds 17/01/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Surviving the Abyss (PC): Bruikbare tips.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Surviving the Abyss zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Surviving the Abyss (0.1.4.2 / +0)
  • Onbeperkte zuurstof
    Onbeperkte kracht
    Geen honger
    Onbeperkt eten
    Onbeperkt schroot
    Onbeperkt beton
    Onbeperkt kwartsglas
    Onbeperkt ijzer
    Onbeperkt kolen
    Onbeperkt aluminium
    Onbeperkte wetenschapspunten
    Snelle opbouw
    Onbeperkte gebouwintegriteit
    Onbeperkte zuurstof voor de bemanning
    Schakel de ontwikkelaarsconsole in
    Crew God-modus
    Plaats gebouwen op donkere plaatsen
    Snelle reparatie
    Bouw God-modus
    Spelsnelheid
Cherri Andrea640360