Trucs en Spelcodes: River City Girls 2 (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

De pagina gewijd aan de trucs van River City Girls 2 (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

River City Girls 2: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van River City Girls 2! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

River City Girls 2, dat kort na het origineel begint, geeft spelers opnieuw de controle over Misako en Kyoko, plus Kunio, Riki en meer terwijl ze beginnen aan een geheel nieuw beat 'em up-avontuur door de gemene straten van River City. Moves, nieuwe vijanden, nieuwe rekruten, nieuwe omgevingen en de terugkeer van een oude vijand wachten op je, samen met dezelfde over-the-top humor en adrenaline-pompende gevechten van zijn voorganger.De game bevat ook coöpactie voor twee spelers. zowel lokaal als online.

Dit spel is uitgebracht op 22/12/2022 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop River City Girls 2 is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor River City Girls 2 (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Bruikbare tips.

Als je echt veel trucs wilt voor River City Girls 2, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van River City Girls 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina River City Girls 2 (ORIGINAL / +0)
 • Ongelimiteerde gezondheid
  Onbeperkt speciaal
  Onbeperkte bewaker
  Onbeperkt EX
  Onbeperkt verdoven
  Onbeperkt geld
  EXP.onbeperkt
  Super loopsnelheid
  1 schot gedood
  Spelsnelheid
Cherri Andrea640360