Trucs en Spelcodes: Lover Pretend (SWITCH)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Lover Pretend voor SWITCH, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Lover Pretend: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Lover Pretend!

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Chiyuki woont alleen en besteedt al haar tijd aan studeren voor de universiteit en parttime werken. Ze heeft twee dromen in het leven: de ene is om scenarioschrijver te worden, ook een droom van haar overleden moeder, en de andere is om haar vader te vinden die ze nooit heeft ontmoet.Uit de overige aanwijzingen blijkt dat haar moeder een dramascript aan het schrijven was. voordat ze werd geboren. Chiyuki krijgt een baan als assistent-schrijver voor een film die de kinderen van het theaterpersoneel maken.Ze zoekt naar informatie terwijl ze haar nieuwe baan uitvoert, maar speelt in een onverwachte wending de rol van hun liefdesbelang... ? Dit is een nep-liefdesrol, geen echte liefde. Kan Chiyuki een script maken over nep-minnaars, ook al weet ze niets van verliefd worden?

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: SWITCH. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds SWITCH of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Lover Pretend (SWITCH): Bruikbare tips.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Trucs van het Spel

Helaas hebben we momenteel geen trucs voor dit spel. Maak je geen zorgen: zodra we ze hebben, zullen we deze pagina bijwerken met de bestaande trucs!
Cherri Andrea640360