Trucs en Spelcodes: The Forest Quartet (PC / PS4 / PS5)

Hieronder vind je alle trucs van het spel The Forest Quartet voor PC / PS4 / PS5, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

The Forest Quartet: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van The Forest Quartet. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

The Forest Quartet is een verhalend 3D-puzzelspel over een vermiste, maar niet vergeten zanger. Speel zijn geest en reis door 3 eenakters voor zijn bandleden voor een laatste afscheidsconcert. Confronteer hun emoties, los puzzels op en bestrijd de corruptie dat hun ziel kwelt.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / PS4 / PS5 en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 12/22/2022. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Forest Quartet (PC / PS4 / PS5): Bruikbare tips.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trofeeën PSN

Hij voert de volgende opdrachten uit om de bijbehorende PSN-trofee te verkrijgen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelTrofeeën PSN: The Forest Quartet
Cherri Andrea640360