Trucs en Spelcodes: The Settlers: New Allies (PC)

Alle trucs en codes van The Settlers: New Allies voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

The Settlers: New Allies: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van The Settlers: New Allies verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Trouw aan zijn bijna 30-jarige erfenis, combineert dit nieuwe deel in de serie een diepgaande bouwervaring met real-time strategische veldslagen.Kies uit 3 unieke facties en verken deze geheel nieuwe wereld aangedreven door geavanceerde graphics.Je nederzetting is nog nooit zo levendig geweest.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The Settlers: New Allies sinds 01/01/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Settlers: New Allies (PC): Megabronnen, spelsnelheid en onoverwinnelijke gebouwen en eenheden.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van The Settlers: New Allies downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Settlers: New Allies zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Settlers: New Allies (ORIGINAL / +0)
  • Mega middelen
    Onoverwinnelijke hoofdbasis
    Gebouwen en onoverwinnelijke eenheden
    Super militair
    Onoverwinnelijke ingenieurs
    Super schade
    Super gezondheid
    Zwakke gezondheid
    Spelsnelheid
    Bewerken: Proost
    Bewerken: maximale gezondheid
Cherri Andrea640360