Trucs en Spelcodes: Demonologist (PC)

Trucs en Codes van Demonologist voor PC waaronder Spelsnelheid, NPC-bevriezing en locatiereset.

Inleiding

Demonologist: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Demonologist. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Demonologist is een co-op horrorspel dat met minimaal 1 en maximaal 4 spelers gespeeld kan worden.Je doel is om het type boze geest in de vervloekte plaatsen te identificeren en deze uit te drijven met je uitrusting, alleen of met je team.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 27/02/2023. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Demonologist (PC): Spelsnelheid, NPC-bevriezing en locatiereset.

Zou je veel trucs willen voor Demonologist die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Daarenboven hebben we ook de lijst met de Achievements voor je verzameld met daarnaast een kleine vertaalde uitleg over hoe je deze kunt bekomen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs Demonologist:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Demonologist

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Demonologist zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Demonologist (0.2.1 / +0)
Cherri Andrea640360