Trucs en Spelcodes: NieR: Automata (PC / PS4)

Als verzamelobjecten, Geheime Wapens, en nog veel meer en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan NieR: Automata voor PC / PS4.

Inleiding

NieR: Automata: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor NieR: Automata.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Als: Automaten kun je spelen als de drie androids, de zogenaamde 2B, 9S en A2. Ontdek met hen de omringende wereld, en het redden van de invasie van de biomacchine.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC / PS4 en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 23/02/2017. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor NieR: Automata (PC / PS4): Als verzamelobjecten, Geheime Wapens, en nog veel meer.

Als je echt veel trucs wilt voor NieR: Automata, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Trofeeën PSN

Hij voert de volgende opdrachten uit om de bijbehorende PSN-trofee te verkrijgen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelTrofeeën PSN: NieR: Automata

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van NieR: Automata zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
    FOREACH_CODE
Cherri Andrea640360