Trucs en Spelcodes: Silica (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Silica voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Silica: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Silica! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Silica is een cross-over van FPS en RTS waar maximaal 3 facties strijden om controle over de planeet Baltarus.Leid van bovenaf als commandant of ervaar de actie uit de eerste hand, alleen of met vrienden.Sluit je aan bij een van de twee menselijke legers of jaag ze op als territoriale aliens.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Silica (PC): Eenvoudige constructie en maakt sterkteonderzoek mogelijk.

Daarnaast kunt u voor Silica ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Silica zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Silica (1.05 / +0)
  • Eenvoudige constructie
    Maak eenvoudig
    God-modus
    Supersnel
    Niet bijvullen
    Maakt het zoeken naar kracht mogelijk
    Vries overdag in
    Bewerken: proost
    Bewerken: honger
    Bewerken: bedrag
Cherri Andrea640360