Trucs en Spelcodes: The Witch of Fern Island (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van The Witch of Fern Island voor PC.

Inleiding

The Witch of Fern Island: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van The Witch of Fern Island. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je trucs hebt om voor te stellen, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Welkom op Ferneiland!Dompel jezelf als Abrill onder in de cultuur van het eiland, ontdek de diepste geheimen en beheers de ambachten van magie.Streef ernaar om de beroemdste heks te worden en overwin de last van een overlevende van een ongeluk.

Dit spel is uitgebracht op 01/04/2023 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop The Witch of Fern Island is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Witch of Fern Island (PC): Onbeperkte gezondheid, energie en spelsnelheid.

Daarnaast kunt u voor The Witch of Fern Island ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Witch of Fern Island zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Witch of Fern Island (0.7.61 / +0)
  • Ongelimiteerde gezondheid
    Onbeperkte energie
    Voor de recepten zijn geen ingrediënten nodig
    Snel koken en doe het zelf
    Spelsnelheid
    Bewerken: proost
    Bewerken: maximale gezondheid
    Bewerken: Energie
    Bewerken: munten
    Bewerken: reputatie van de stad
    Wijziging: tijdstip van de dag
    Wijziging: dag van de week
    Bewerken: dagen gespeeld
    Bewerken: bedrag
Cherri Andrea640360