Trucs en Spelcodes: Survival Arena (IPHONE / ANDROID)

De pagina gewijd aan de trucs van Survival Arena (IPHONE / ANDROID). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Survival Arena: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Survival Arena. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

De Arena van overleven is gebaseerd op deze fundamentele factoren: je hoeft niet aan te werven troepen de beste of win een PvP gevecht, wat telt is winnen tegen alle verwachtingen in! Bouwen van torens, met een sterk potentieel, en probeert te weren hordes van vijanden! Op de top, waar de woeste stormen, donder buien en eindeloze, een enorme schip Arena stuurwiel, het opent een doorgang door de oceanen van de wereld uitgeroeid. De Arena is legendarisch en is omgeven door mythen en bijgeloof. Er wordt gezegd om te worden bestuurd door een kapitein die voor een aantal jaren heeft verloren van de wielen. Een man die beroofd en geplunderd, meer dan al de andere kapiteins in elkaar gezet. U bereikt het oude leeftijd, besloot hij om het organiseren van de grootste uitdaging van de vliegende eilanden: het toernooi van het Eiland te overleven.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor IPHONE / ANDROID en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 11/05/2017. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Survival Arena (IPHONE / ANDROID): Handige tips en Strategieën.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Trucs van het Spel

Spijtig, er zijn geen trucs beschikbaar voor Survival Arena. We zijn altijd op de hoogte wat betreft de trucs, dus wees geduldig en wacht tot ze worden gepubliceerd. Als u wilt, kunt u uw verzoek indienen door contact met ons op te nemen.
Cherri Andrea640360