Trucs en Spelcodes: Only Up (PC)

Alle trucs en codes van Only Up voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Only Up: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Only Up en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Heb je ooit naar de wolken willen lopen?Ga op een spannende reis in Only UP!Terwijl je een enorme wereld vol geheimen en mysteries verkent, moet je zo hoog mogelijk komen en het interessantste begint boven de wolken...

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Only Up (PC): Spelsnelheid en oneindige zielen.

Only Up heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Only Up zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Only Up (ORIGINAL / +2)
  • Onbeperkte zielen
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: zielen
Cherri Andrea640360