Trucs en Spelcodes: Daydream: Forgotten Sorrow (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Daydream: Forgotten Sorrow voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Daydream: Forgotten Sorrow: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Daydream: Forgotten Sorrow. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

In deze puzzelplatformer ga je op een hartverwarmende reis om de surrealistische wereld van de geest te ontdekken, als de jonge Griffin en zijn beer Birly.Overwin uitdagingen, vermijd vallen en versla vijanden om iemand te helpen vrede te vinden.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Daydream: Forgotten Sorrow (PC).

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Daydream: Forgotten Sorrow: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Daydream: Forgotten Sorrow

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

Trucs Daydream: Forgotten Sorrow:
Oei. Er is helaas nog geen truc :(. Als je ze nodig hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen, anders gewoon wachten: zodra we ons bewust worden van het bestaan ​​van trucs voor Daydream: Forgotten Sorrow, zullen we ze onmiddellijk publiceren.

Trucs: Steam doelen

Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Daydream: Forgotten Sorrow
? All'avventura!
? All'avventura!
?
?
? Il giocattolo di un bimbo
? De giocattolo di un bimbo
?
?
? Covo segreto
? Gedeeltelijk gescheiden
?
?
? Il fiore
? Il fiore
?
?
? Venti di cambiamento
? Venti di cambiamento
?
?
? Una luce nelle tenebre
? Een geluksmomentje tenebre
?
?
? L'ultimo disegno
? Laat u uiteindelijk kennen
?
?
? Che disastro!
? Che ramp!
?
?
? Canzone della madre
? Canzone della madre
?
?
? Vaghi ricordi
? Vaghi ricordi
?
?
? Ops!
? Ops!
?
?
? Frantumi
? Frantumi
?
?
? L'altalena
? L'altalena
?
?
? Finale
? Finale
?
?
Cherri Andrea640360