File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Ratchet and Clank Rift Apart • Apocanow.nl

Ratchet and Clank Rift Apart: Trucs en Codes

Onkwetsbaar en gemakkelijk te doden en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Ratchet and Clank Rift Apart voor PC.

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Ratchet and Clank Rift Apart en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Schiet je een weg door dit interdimensionale avontuur met Ratchet en Clank, vandaag verkrijgbaar voor pc!Help ze een kwaadaardige keizer uit een andere dimensie te verslaan terwijl je met hoge snelheid tussen werelden vol actie springt!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 26/07/2023. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Ratchet and Clank Rift Apart van apocanow, of een selectie van YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak nuttig voor het voltooien van de Doelstellingen en Trofeeën.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Ratchet and Clank Rift Apart zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Ratchet and Clank Rift Apart
Trainer ORIGINAL / +20
Onkwetsbaar
Geen vullingen
Verhoogt de snelheid van de speler
Verlaag de snelheid van de speler
Stel de normale spelersnelheid in
Gemakkelijk doden
Verlaagt de snelheid van de vijand
Verhoogt de snelheid van de vijand
Bevries vijanden
Stelt de normale snelheid van de vijand in
Sleuf 1 positie opslaan
Sla slot 2 positie op
Sleuf 3 positie opslaan
Sleufpositie opslaan 4
Sleufpositie opslaan 5
Positie van sleuf 1 resetten
Positie van sleuf 2 resetten
Reset sleuf 3 positie
Reset sleuf 4 positie
Sleufpositie resetten 5
Gamesnelheid
Cherri Andrea640360