Trucs en Spelcodes: Goobies (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Goobies voor PC.

Inleiding

Goobies: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Goobies. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Goobies, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Neem het op tegen duizenden blobs in deze roguelike auto-shooter.Reis van eiland naar eiland, versla eindbazen, verzamel en upgrade items om sterker te worden en ontdek vertragingsopwekkende combo's in een eindeloze blobbat.

Dit spel is uitgebracht op 14/07/2023 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Goobies is gepubliceerd.

Ontdek 2 Trucs, Tips en Strategieën voor Goobies (PC): Speelsnelheid en sta cheats op de console toe.

Zou je veel trucs willen voor Goobies die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Ontgrendel blob-roulette

Trucs Goobies: Ontgrendel blob-roulette

Truc om blob-roulette te ontgrendelen

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Goobies zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Goobies (B126 / +1)
  • Console-cheats toestaan
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360