Trucs en Spelcodes: World Championship Boxing Manager 2 (PC)

Alle trucs en codes van World Championship Boxing Manager 2 voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

World Championship Boxing Manager 2: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor World Championship Boxing Manager 2.

Kent u andere trucs of heeft u ander materiaal? Stuur het ons zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen de pagina dan ook graag bijwerken met de inhoud van het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

De wereld van het boksen ligt binnen handbereik in deze zeer gedetailleerde en buitengewoon vermakelijke sportmanagementsimulatie.Rekruteer competitieve vechters, rekruteer eersteklas personeel en rijd met de hype-trein naar de stad van goedkeuring!Zie hoe je vechter naar de top stijgt of KO'd probeert te worden.

World Championship Boxing Manager 2 is gepubliceerd op 17/0gen/2023 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor World Championship Boxing Manager 2 (PC): Sta console-cheats en spelsnelheid toe.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van World Championship Boxing Manager 2: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van World Championship Boxing Manager 2

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van World Championship Boxing Manager 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina World Championship Boxing Manager 2 (B126 / +1)
Cherri Andrea640360