Trucs en Spelcodes: Rise of the Triad: Ludicrous Edition (PC)

Leer de trucs van Rise of the Triad: Ludicrous Edition en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Rise of the Triad: Ludicrous Edition: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Rise of the Triad: Ludicrous Edition. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

De HUNT keert terug... OPNIEUW!Speel de originele Cult Classic FPS uit de jaren 90 geremasterd in 4K Ultrawide met ONBEPERKTE framesnelheden, HERSTELDE inhoud, NIEUWE afleveringen, een NIVEAU-EDITOR, online MULTIPLAYER, GEWELDIGE gameplay-opties en MEER.Laat ze LEAD ETEN of ze begraven je in een broodtrommel!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Rise of the Triad: Ludicrous Edition (PC): Speelsnelheid en sta cheats op de console toe.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Rise of the Triad: Ludicrous Edition: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Rise of the Triad: Ludicrous Edition

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Rise of the Triad: Ludicrous Edition zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Rise of the Triad: Ludicrous Edition (B126 / +1)
Cherri Andrea640360