Walkthrough van Rise of the Triad: Ludicrous Edition voor PC

Scroll doorheen deze pagina om de walkthrough en de complete gids te vinden voor Rise of the Triad: Ludicrous Edition (PC).
Rise of the Triad: Ludicrous Edition: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de complete gids te tonen die we hebben samengesteld voor Rise of the Triad: Ludicrous Edition!

Als u op de hoogte bent van nieuwe geheimen en u kan deze handleiding verbeteren, zullen we blij zijn om de details te kennen. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal ook andere gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds PC, de datum waarop Rise of the Triad: Ludicrous Edition werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Rise of the Triad: Ludicrous Edition: deze cheats en de strategieën zullen je toelaten het einde van het spel te bereiken zonder enig probleem en om het even welk obstakel te overwinnen. Je vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de trucs van Rise of the Triad: Ludicrous Edition

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Rise of the Triad: Ludicrous Edition, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360