File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Paleo Pines • Apocanow.nl

Paleo Pines: Trucs en Codes

Oneindige HP en verwijder het slaperigheidseffect en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Paleo Pines voor PC.

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Paleo Pines!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Ontdek Paleo Pines, een betoverend eiland bewoond door vriendelijke dinosaurussen en vriendelijke mensen.Ga samen met je vriend Lucky op onderzoek om geheimen te onthullen en maak vrienden met nieuwe dinosaurussen, die samen met jou je ranch kunnen bouwen en het toevluchtsoord van je dromen kunnen creëren!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

De Trainer voor Paleo Pines is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Paleo Pines zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Paleo Pines
Trainer ORIGINAL / +9
Onbeperkte PK
Verwijder het slaperigheidseffect
Onbeperkt water
Onbeperkt gebruik van items
Stop de tijd
Edit: stealth-snelheid
Edit: maximale pk
Edit: PK
Aanpassing: gietpistool
Edit: geld
Cherri Andrea640360