Trucs en Spelcodes: dot AGE (PC)

Leer de trucs van dot AGE en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

dot AGE: Verhaal van het Spel

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van dot AGE. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Oudere, help ons!De Apocalyps nadert en we hebben jouw begeleiding nodig om te overleven.Plaats je werkers en bouw een dorp dat klaar is voor elke eventualiteit.DotAGE is een meedogenloos dorpsbouwspel met roguelike-mechanismen.Laat jij de Profetie in vervulling gaan?

dot AGE is gepubliceerd op 04/10/2023 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor dot AGE (PC): Spelsnelheid en oneindige bronnen.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van dot AGE proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van dot AGE zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina dot AGE (ORIGINAL / +2)
  • Negeer de resourcelimiet
  • Onbeperkte middelen
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360