Trucs en Spelcodes: Ground Control 2: Operation Exodus (PC)

Alle trucs en codes van Ground Control 2: Operation Exodus voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Ground Control 2: Operation Exodus: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Ground Control 2: Operation Exodus. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Het is 2741 en het universum is in oorlog.Het Terran-rijk belegert de NSA, een verdrag van koloniën dat vrijheid en democratie ondersteunt.Na de strijd in de ruimte te hebben verloren, wordt de NSA gedwongen zich terug te trekken naar haar laatste bolwerk.Kun jij de overwinning behalen op de dreigende ramp?

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Ground Control 2: Operation Exodus (PC): Oneindige AP en superschade.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Ground Control 2: Operation Exodus downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Ground Control 2: Operation Exodus zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Ground Control 2: Operation Exodus (1.0.0.8 / +3)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Superschade
  • Onbeperkt toegangspunt
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360