Trucs en Spelcodes: EA Sports WRC (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor EA Sports WRC (PC).

Inleiding

EA Sports WRC: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel EA Sports WRC en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Bouw de auto van je dromen in onze grootste rallygame ooit, EA SPORTS™ WRC, de gloednieuwe officiële videogame van het FIA World Rally Championship, de eerste ontwikkeld door het bekroonde DiRT Rally-serieteam.

Dit spel is uitgebracht op 02/11/2023 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop EA Sports WRC is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor EA Sports WRC (PC): Goedkope prijzen voor auto-onderdelen en bevriezingstimers.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van EA Sports WRC zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina EA Sports WRC (1.1.0 / +7)
  • Timer bevriezen
  • Verminder schade
  • Goedkope prijzen voor auto-onderdelen
  • Gamesnelheid
  • Edit: ingenieurs
  • Edit: bemanningsleden
  • Bewerking: voertuigen
  • Bewerking: reparaties
Cherri Andrea640360