Trainer voor: EA Sports WRC (1.1.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Timer bevriezen, Verminder schade, Goedkope prijzen voor auto-onderdelen, Gamesnelheid en nog veel meer.
EA Sports WRC: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van EA Sports WRC. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van EA Sports WRC: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van EA Sports WRC

Bouw de auto van je dromen in onze grootste rallygame ooit, EA SPORTS™ WRC, de gloednieuwe officiële videogame van het FIA World Rally Championship, de eerste ontwikkeld door het bekroonde DiRT Rally-serieteam.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Timer bevriezen
 • Verminder schade
 • Goedkope prijzen voor auto-onderdelen
 • Gamesnelheid
 • Edit: ingenieurs
 • Edit: bemanningsleden
 • Bewerking: voertuigen
 • Bewerking: reparaties


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van EA Sports WRC: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# RaceNumPad1: Blokkeer de timerNumPad2: schade verminderen# BuilderNumPad3: goedkope prijzen voor auto-onderdelen# gameplayNumPad4: gameplay-snelheid< em>Editoropties# BudgetIngenieursTeamgenotenVoertuigenReparaties< strong>Opmerking< /strong>Goedkope prijzen voor auto-onderdelen:LAAT HET UIT totdat je een auto hebt aangepast. Dit geldt alleen voor auto-onderdelen. BOUWMECHANISCHE HUB.
Cherri Andrea640360