Trucs en Spelcodes: Space Trash Scavenger (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Space Trash Scavenger voor PC.

Inleiding

Space Trash Scavenger: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Space Trash Scavenger!

Als je andere ontgrendelingen of strategieën kent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op het artikel. Je maakt het completer en nuttiger voor al de bezoekers.

Pak je jetpack en verken asteroïdevelden, verlaten ruimteschepen en verlaten buitenposten.Bouw je eigen ruimteplatform om teruggewonnen afval te verwerken.Maak, handel en vecht je een weg naar huis in deze interstellaire overlevingssandbox in de open wereld.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Space Trash Scavenger (PC): Superminer en itemverplaatsing geven max.

Als je echt veel trucs wilt voor Space Trash Scavenger, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Space Trash Scavenger zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Space Trash Scavenger (0.335 / +16)
Cherri Andrea640360