Trucs en Spelcodes: Showrunner (PC)

Trucs en Codes van Showrunner voor PC waaronder Bewerken: Geld en Bewerken: Persoonspunten.

Inleiding

Showrunner: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Showrunner. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Creëer en beheer uw eigen tv-programma!Een isometrisch managementspel waarin je scripts maakt, je wereld vult met personages en acteurs kiest om ze te spelen.Neem personeel aan en beheer het, laat uw praktijk groeien en krijg een toegewijde aanhang.

Showrunner is gepubliceerd op 17/01/2023 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Showrunner (PC): Bewerken: Geld en Bewerken: Persoonspunten.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Showrunner te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Showrunner zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Showrunner (v 0.401 / +2)
  • Edit: geld
  • Edit: scriptpunten
  • Edit: Personapunten
Cherri Andrea640360