Trucs en Spelcodes: Rune Teller (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van Rune Teller (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

Rune Teller: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Rune Teller verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Word een krachtige rune-verhalenverteller door door de open wereld van Runegea te reizen.Rekruteer geweldige collega's voor een leuke reis, maak een verscheidenheid aan items en los verzoeken van Runegea-bewoners op.Aan het einde van een lange reis zul je de reden voor je wederopstanding vinden.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Rune Teller sinds 09/02/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Rune Teller (PC): Oneindige MP en oneindige AP.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Rune Teller zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Rune Teller (ORIGINAL / +4)
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt MP
  • Onbeperkt toegangspunt
  • Edit: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360