Trucs en Spelcodes: The Cosmic Wheel Sisterhood (PC)

De pagina gewijd aan de trucs van The Cosmic Wheel Sisterhood (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Inleiding

The Cosmic Wheel Sisterhood: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van The Cosmic Wheel Sisterhood verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Dompel jezelf onder in een ongelooflijk verhaal als Fortuna: een waarzegsterheks die veroordeeld is tot ballingschap op een asteroïde.Creëer je Tarotkaarten, herwin je vrijheid en geef vorm aan het lot van de kosmische samenleving van heksen.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op The Cosmic Wheel Sisterhood sinds 16/08/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Cosmic Wheel Sisterhood (PC): Oneindige blauwe munt en oneindige roze munt.

The Cosmic Wheel Sisterhood heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Cosmic Wheel Sisterhood zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Cosmic Wheel Sisterhood (ORIGINAL / +5)
  • Onbeperkte energie
  • Onbeperkte blauwe valuta
  • Onbeperkte roze valuta
  • Onbeperkt geel geld
  • Onbeperkte rode valuta
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360